Дві черкаські команди вийшли в другий етап чемпіонату з баскетболу

Дві черкаські команди вийшли в другий етап чемпіонату з баскетболу

Відразу три юнацькі команди з Черкас цими вихідними відіграли тури Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги. Першими свої матчі завершили «Черкаські Мавпи-00». З перемогами цей тур відіграли і «Черкаські Мавпи-99» та «Черкаські Мавпи-03». Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Найстарші хлопці, які виступають у ВЮБЛ свій тур проводили у Світловодську. У перших двох матчах команда Василя Івлєва здобула перемоги. Причому стартова вікторія нашим хлопцям далася дуже важко. Черкасці вирвали перемогу у кіровоградського суперника з різницею у два очки – 56:54, які наприкінці гри здобув Олексій Поплавський. Труднощів у цій грі додавав невдалий відсоток реалізації триочкових. Черкасці 17 разів атакували здалеку і жодного не влучили. Значно легшою перемога була у наступному матчі проти ДЮСШ з Комсомольська, наші юнаки виграли з рахунком 76:26. Як і в першому матчі дабл-дабл у цій грі зробив Войтович, в активі якого 18 очок та 12 підбирань. Ключовим у цьому турі став поєдинок «Мавп-99» проти одноліток зі Світловодська. У першому турі групи черкасці обіграли свого суперника на власному майданчику. Цього разу реванш взяли баскетболісти з Світловодська, які завдали нашим хлопцям першої поразки у сезоні – 56:63. Таким чином ключовим у групі буде наступний тур, який найближчого вікенду відбудеться у Кіровограді.

Наймолодші юнаки нашого клубу, які виступають у чемпіонаті України, – «Черкаські Мавпи-03» теж уже забронювали собі місце у наступному етапі змагань. Задля цього нашій команді потрібно було виграти два з трьох матчів туру у Кіровограді. Команді Олександра Молчанова це вдалося. Єдиної поразки нашим завдав один з фаворитів цієї вікової групи – дніпропетровський СДЮШОР. Завершать перший етап наші юнаки у Черкасах, коли 6-8 лютого приймуть третій тур першого етапу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x