Понад 300 дитячих новорічних іграшок, виготовлених за мотивами творчості Марії Приймаченко, прикрашатимуть ТРЦ «Любаву»

Понад 300 дитячих новорічних іграшок, виготовлених за мотивами творчості Марії Приймаченко, прикрашатимуть ТРЦ «Любаву»

Понад 300 дитячих новорічних іграшок, виготовлених за мотивами творчості Марії Приймаченко, прикрашатимуть ТРЦ «Любаву».
Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській міській раді.

Відсьогодні 310 новорічних іграшок, виготовлених за мотивами творчості Марії Приймаченко, прикрашатимуть ТРЦ «Любаву». Створили авторські ялинкові прикраси, дивовижних птахів і тварин вихованці Дитячої художньої школи ім. Данила Нарбута, Дитячої школи мистецтв, арт-студії «Глорія» Міського будинку культури ім. І.Кулика, Центру дитячої та юнацької творчості, Міського Палацу молоді та Міського багатопрофільного молодіжного центру.

Як розповідають організатори, дивосвіт Приймаченко став джерелом натхнення дітлахів – це світ любові, добра, мудрості, фантазії, мрії. Під час виготовлення новорічних іграшок діти відкривали для себе неповторний талант художниці, знайомились з незвичайним та фантастичним світом казкових квітів, дивовижних птахів та тварин, з технікою розписів та з елементами її декору.

Новорічні іграшки діти виготовили із паперу, тканини, ниток, дерева, солоного тіста у різноманітних техніках із застосуванням декору та декоративного розпису.

А 19 грудня 2014 р. всі роботи помандрують до Києва, де візьмуть участь у проекті «Новорічна іграшка» на Софійській площі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x