Компанія «Дашуківські бентоніти» почала займатися кормовими добавками

Компанія «Дашуківські бентоніти» почала займатися кормовими добавками

Черкаська компанія, провідний виробник продукції з бентонітових та палигорськітових глин в Україні почала розвивати сегмент кормових добавок для тварин і птахів на основі бентоніту і палигорскіту. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі компанії.

Використання цих природних мінералів дозволяє різко скоротити кількість використовуваних у виробництві м\’яса ростстимулюючих і лікувальних антибіотиків, тим самим роблячи продукцію тваринництва безпечною для людини.

Науково доведено, що бентоніт і палигорськіт у складі кормів справляє позитивний дію на загальну життєздатність тварин. Бентоніт та палигорськіт є природними добавками, які містять комплекс мінералів з більш 40 елементів, заповнюють в організмі дефіцит мінеральних речовин, нормалізують обмінні процеси, активізують процеси кровотворення, є ефективним засобом для профілактики токсикозів, шлунково-кишкових захворювань. Бентоніт та палигорськіт збільшують опірність організму до різних хвороб та стресових умов , підвищуючи загальну життєздатність тварин і птахів.

Компанія «Дашуківські бентоніти» вірить , що збільшення обсягів використання бентоніту і палигорскіту в кормових добавках, часткова заміна ростостимуляторів в птахівництві й тваринництві матиме позитивний ефект як на галузь в цілому, так і на здоров\’я людей зокрема.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x