Спартакіада для дітей з особливими потребами відбулася у 26-й школі Черкас

Спартакіада для дітей з особливими потребами відбулася у 26-й школі Черкас

Черкаський міський центр зайнятості став одним із організаторів спартакіади для дітей з особливими потребами.Захід ініціювали активісти громадської організації «Спілка батьків дітей-інвалідів – оновлена», приурочивши його до Міжнародного дня людей з інвалідністю.
Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському обласному центрі зайнятості.

VI зимова міська спартакіада зі спортивно-рекреаційних ігор відбулася у спортзалі школи № 26. На змагання зібралися близько 30 дітей з особливими потребами та їхні батьки. Захід мав на меті згуртувати людей із обмеженими фізичними можливостями та привернути увагу громадськості до їхніх проблем.

Черкаський міський центр зайнятості давно співпрацює з громадською організацією «Спілка батьків дітей-інвалідів – оновлена». Для допомоги батькам особливих дітей організовуються громадські роботи, в яких приймають участь безробітні. Тому міський центр зайнятості спільно з представниками департаменту соціальної політики Черкаської міської ради та Черкаського міського центру дітей, сім\’ї та молоді взяв активну участь в організації та проведенні свята. Директор центру зайнятості Оксана Щербак привітала учасників і вручила їм подарунки від свого колективу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x