Червонохрестівці Чигирина зібрали для інвалідів продукти та гроші

Червонохрестівці Чигирина зібрали для інвалідів продукти та гроші

Працівники Чигиринської районної організації Товариства Червоного Хреста постійно піклуються про людей із обмеженими фізичними можливостями. Дбають червонохрестівці про їх медико-соціальне забезпечення та не забувають про матеріальну підтримку підопічних.

В рамках відзначення Міжнародного дня інвалідів у районній організації Товариства було організовано ряд доброчинних заходів. Зокрема, в місті проводився збір коштів, продуктів харчування та одягу для недужих. До участі було залучено спонсорів, які надали допомогу борошном, олією, консервацією, крупами, овочами, а також благодійними внесками.

Про це «Нова Доба» дізналася в обласній організації Товариства Червоного Хреста.
Так, ТОВ «Чигиринський консервний завод» (генеральний директор Демиденко О. Ю.) надав консервації в кількості 240 банок, ТОВ «Цермат» (директор Осіпенко О. А.) та ПП «Колос Чигиринщини» (Буць С. І.) перерахували по тисячі гривень, ТОВ «Біоагропром» с. Новоселиця (директор Випірайло О. В.) надав 20 л олії, СТОВ «Світанок» с. Новоселиця (директор Бондаренко М. І.) 138 кг овочів, ТОВ СП «Нібулон» (директор Трипуз О. С.) 30 л олії та 50 кг борошна.
Червонохрестівці Чигирина зібрали для інвалідів продукти та гроші
Управління праці та соціального захисту населення, голови сільських рад, районної ради ветеранів подали списки інвалідів дитинства, інвалідів загального захворювання, дітей-інвалідів, інвалідів війни, яким Червоний Хрест надав допомогу у вигляді продуктових наборів. Всього надано допомогу 60 інвалідам. В селах продуктові набори вручали сільські голови й працівники Товариства, а в місті — голова та працівники районної організації разом з очільником ветеранської організації.
Червонохрестівці Чигирина зібрали для інвалідів продукти та гроші
Турбота про інвалідів в Чигиринському районі не обмежується певними датами чи святами, а продовжується постійно. Адже протягом всього року червонохрестівці та працівники територіального центру дбають про медичну та соціальну підтримку хворих.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x