Фермерів на Шполянщині наділяють землею

Фермерів на Шполянщині наділяють землею

10 грудня 2014 р. в ході підготовки до проведення наступної сесії районної ради пройшло засідання постійної депутатської комісії районної ради з питань АПК, соціального розвитку села, земельних відносин, екології та природокористування під головуванням заступника голови комісії Миколи Молочка.
В засіданні комісії взяли участь заступник голови районної ради Олександр Павлов, керуючий справами районної ради Сергій Гребенюченко, заступник начальника відділу Держземагентства Людмила Лимар, Лебединський сільський голова Олексій Рудас, землевпорядник Лебединської сільської ради Володимир Даців та юрист СПОП «Відродження» Володимир Пфунт.
Про це «Нова Доба» дізналася в Шполянській РДА.

Першим комісія розглянула питання «Про погодження затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що надається в оренду гр. Шкарбану Валерію Федоровичу для ведення фермерського господарства». З інформацією по даному питанню виступив заступник начальника відділу Держземагентства Людмила Лимар. Членів комісії було проінформовано, що гр. Шкарбаном Валерієм Федоровичем виготовлена технічна документація з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для ведення фермерського господарства площею 8,2 га, яка розташована в адміністративних межах Антонівської сільської ради. Комісією було вирішено внести дане питання до порядку денного наступної сесії.

Наступним комісія розглянула питання «Про погодження затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що надається в оренду гр. Головкіну Віктору Олександровичу для ведення фермерського господарства». З інформацією по даному питанню виступив заступник начальника відділу Держземагентства Людмила Лимар. Членів комісії було проінформовано, що гр. Головкіним Віктором Олександровичем виготовлена технічна документація з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для ведення фермерського господарства площею 10 га, яка розташована в адміністративних межах Антонівської сільської ради. Комісією було вирішено внести дане питання до порядку денного наступної сесії.

Третім комісія розглянула питання «Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення меж с. Лебедин Лебединської сільської ради Шполянського району Черкаської області». З інформацією по даному питанню виступив Лебединський сільський голова Олексій Рудас. Членів комісії було проінформовано, що ДП «Черкаський науково-дослідний інститут та проектний інститут землеустрою» виготовлено проект землеустрою щодо встановлення меж с. Лебедин. Комісією було вирішено внести дане питання до порядку денного наступної сесії.

Останнім комісія розглянула питання «Про звернення СПОП «Відродження». З інформацією по даному питанню виступив юрист СПОП «Відродження» Володимир Пфунт. Членів комісії було проінформовано, що відділом Держземагентства подано клопотання про зміну вже присвоєних кадастрових номерів земельних ділянок в адмінмежах Соболівської сільської ради, що призведе до грубого порушення норм діючого законодавства. Комісією було вирішено направити запит до Головного управління Держземагентства щодо отримання роз\’яснень по вирішенню даного питання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x