Черкаські рятувальники попереджають про небезпеку зимової риболовлі

Черкаські рятувальники попереджають про небезпеку зимової риболовлі

Бути обережними на кризі закликають черкаські рятувальники усіх любителів зимової риболовлі в акваторії Дніпра. А також нагадують, що крім рибальських приладь, кожен має мати з собою елементарні засоби порятунку. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському міськвиконкомі.

Про це, зокрема, черкаські рятувальники днями розповідали місцевим рибалкам, вручивши кожному спеціальну пам’ятку щодо поведінки на кризі.

– Окрім, так би мовити, роз’яснювальної роботи серед населення рятувальники КУ «Черкаська міська комунальна аварійно-рятувальна служба» Черкаської міської ради провели чергові навчання з відпрацювання завдань щодо рятування громадян на кризі. До навчань було залучено особовий склад служби, технічні засоби та спеціальне аварійно-рятувальне оснащення, – повідомив начальник управління цивільного захисту департаменту ЖКК Черкаської міської ради Юрій Кривошея.

За його словами, у зв’язку зі складники погодними умовами на більшій території акваторії Кременчуцького водосховища сформувалося крихке льодове покриття. Тому слід бути пильними і володіти найпростішими знаннями, які можуть допомогти в екстремальній ситуації.

А також нагадує, що у разі виникнення надзвичайної події на льоду водосховища негайно телефонуйте до чергового ДСНС України в Черкаській області – 101 та «Оперативну службу» Черкаської міської ради: 1505, 050-464-60-60.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x