«Черкаський Дніпро» відтепер має свою футбольну школу

«Черкаський Дніпро» відтепер має свою футбольну школу

Нещодавно після об’єднання матеріальних, фінансових, кадрових, організаційних ресурсів та маркетингових можливостей професіонального ФК «Черкаський Дніпро» та аматорського футбольного клубу «Зоря» (Білозір’я) з метою створення у місті Черкаси конкурентоспроможної команди майстрів відбулося підпорядкування діючої спеціалізованої дитячо-юнацької футбольної школи «Славутич-Зоря» (Білозір’я) футбольному клубу «Черкаський Дніпро» і перейменовано на СДЮФШ «Черкаський Дніпро-Зоря». Таким чином з боку ФК «Черкаський Дніпро» було вирішене досить важливе й актуальне питання. До цього в черкаського футбольного клубу не було своєї дитячо-юнацької футбольної школи. Раніше у ФК «Черкаський Дніпро» були підписані угоди лише про співпрацю із СДЮСШОР та ДЮСШ «Дніпро-80» (обидві школи із Черкас). Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Зараз у СДЮФШ «Черкаський Дніпро-Зоря» (директор Володимир Пилипенко) навчається 150 вихованців із Білозір’я, Геронимівки, Дубіївки, Хацьок, Сміли, Черкас. Наймолодшими, 8-9 річними, опікується тренер Олексій Блоха. Хлопчиків 10-12 років азам популярної гри навчає Віктор Єрошов. 13-14річних футболістів тренує Олег Гопка, а 15-16-річних – Сергій Мачульський. Ці чотири вікові категорії займаються в Білозір’ї. А в Геронимівці з 9-річними дітьми працює колишній гравець команди ФК «Черкаси»/«Славутич» Валентин Горкун.

Крім безпосередніх занять футболом, значний акцент робиться на виховну роботу, тісний контакт із батьками, з педагогічними колективами загальноосвітніх шкіл, зокрема Білозірської ЗОШ №1 та Геронимівської ЗОШ.
Генеральний директор ФК «Черкаський Дніпро» Володимир Лашкул висловлює сподівання, що вже через п’ять років СДЮФШ «Черкаський Дніпро-Зоря» та дитячо-юнацькі спортивні школи Черкас і області делегують до складу команд «Черкаський Дніпро» висококласних гравців.

Вихованці СДЮФШ «Черкаський Дніпро-Зоря» беруть участь у чемпіонаті Черкаської області з футболу серед дитячих команд у трьох вікових категоріях.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x