Валентина Коваленко бере участь у засіданні Правління Асоціації районних та обласних рад

Валентина Коваленко бере участь у засіданні Правління Асоціації районних та обласних рад

12 грудня у Києві проходить засідання Правління Асоціації районних та обласних рад. Участь у ньому бере і голова Черкаської обласної ради Валентина Коваленко.

Серед питань порядку денного передбачені такі, що стосуються діяльності Асоціації. Зокрема, нагородження відзнаками Асоціації, прийом до Асоціації нових членів, внесення змін до складу Правління тощо.

Також під час засідання обговорюватимуть першочергові завдання щодо діяльності органів місцевого самоврядування. Члени Асоціації зосередяться на питаннях внесення змін до Конституції України щодо забезпечення децентралізації та реформи місцевого самоврядування; змінах у бюджетному та податковому законодавстві для формування Державного та місцевих бюджетів на 2015 рік; удосконаленні земельних відносин в контексті децентралізації повноважень.
Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській обласній раді.
Крім того, говоритимуть про законодавство про місцеві вибори та терміни їх проведення; про проект Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування»; про концепцію розвитку професійно-технічної освіти в Україні в умовах децентралізації. Розглядатимуть також питання створення Суспільного телебачення і радіомовлення України та наслідки для регіональних медіапросторів, вплив на якість висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування та представників громадянського суспільства.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x