Черкаська районна рада провела чергову сесію

Черкаська районна рада провела чергову сесію

12 грудня 2014 року відбулася сорок сьома сесія Черкаської районної ради, яку провів голова Анатолій Яріш. У пленарному засіданні взяли участь голова районної державної адміністрації Костянтин Омаргалієв, депутат обласної ради Василь Крот, начальники управлінь, відділів райдержадміністрації, представники установ та підприємств району, очільники сільських, селищної громад.

Спочатку було розглянуто питання про внесення змін до районного бюджету на 2014 рік, про що поінформував начальник фінансового управління райдержадміністрації, депутат районної ради Сергій Степанюк.
Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській обласній раді.

У ході засідання депутати обговорили та затвердили питання: про внесення зміни та доповнення до «Районної програми «Турбота» на 2014-2020 роки»; про внесення змін до рішення районної ради від 26.11.2010 №1-6/VI «Про утворення та обрання складу постійних комісій»; про план роботи районної ради на І півріччя 2015 року; про план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів районної ради на 2015 рік тощо.

Також депутати заслухали про хід виконання окремих районних програм, а саме: надання фінансової підтримки хворим району нефрологічного профілю, які потребують проведення процедури гемодіалізу на 2014 рік; «Питна вода Черкащини» на 2007-2020 роки; «Програми поліпшення матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я комунальної власності Черкаського району на 2013-2015 роки»; Комплексної програми «Медичні кадри» на 2011-2015 роки та внесли на розгляд та затвердження сесії районної ради районну програму «Надання медичної допомоги хворим нефрологічного профілю на 2015-2017 роки».

Внесено зміни до «Програми підтримки Господарського управління експлуатації приміщень Черкаської районної ради на 2014 – 2017 роки», районної Програми підтримки сім`ї, молоді і Черкаського району на 2014-2017 роки та зміни до районної програми «Територіальна оборона на 2014 рік».

Значну частину роботи сесії районної ради займали питання управління майном районної комунальної власності та управління Держземагентства у Черкаському районі.

Всі вищезазначені питання і проекти рішень були попередньо опрацьовані у відповідних постійних комісіях та президією районної ради, а тому схвалені на сесії більшістю голосів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x