У ЧДТУ відбувся День відкритих дверей

У ЧДТУ відбувся День відкритих дверей

Якщо театр починається з вішалки, то ВНЗ – з Дня відкритих дверей. Так, 13 грудня 2014 р. перед майбутніми абітурієнтами гостинно відчинив двері Черкаський державний технологічний університет. Цього разу захід відкривали презентацією від факультету інформаційних технологій і систем.
Про це «Нова Доба» дізналася з власних джерел.
Офіційна частина заходу пройшла в кінозалі, де перед гостями виступила ректор ЧДТУ, професор Тамара Миколаївна Качала розповівши про специфіку ЧДТУ та перспективи для випускників.

Перед гостями виступили: декан факультету інформаційних технологій і систем, кандидат технічних наук, доцент Ланських Євген Володимирович; завідувач кафедри комп’ютерних наук та інформаційних технологій управління доктор педагогічних наук, професор Триус Юрій Васильович; заступник завідувача кафедри інформаційних технологій проектування Єгорова Ольга В’ячеславівна; завідувач кафедри інформаційної безпеки та комп’ютерної інженерії, доктор технічних наук, професор Рудницький Володимир Миколайович; завідувач кафедри спеціалізованих компютерних систем, доктор технічних наук, професор Лукашенко Валентина Максимівна; завідувач кафедри програмного забезпечення автоматизованих систем, доктор технічних наук, професор Первунінський Станіслав Михайлович.

Цього дня перед майбутніми абітурієнтами виступили представники роботодавців ІТ-компаній черкаського регіону: представник компанії QATestLab; представник компанії Bidon-games Павло Гребенюк; представник компанії SPD-Ukraine Богдан Халяпін; представник компанії EKreative Віктор Євпак.

Представники Київського регіонального центру оцінювання якості освіти – директор центру Сакаєва Світлана Вікторівна та заступник директора центру Паньків Галина Генріхівна, надали абітурієнтам інформацію про особливості зовнішнього незалежного оцінювання в 2015 році.

Про особливості вступу до Черкаського державного технологічного університету розповів відповідальний секретар приймальної комісії університету, кандидат економічних наук, доцент – Віктор В’ячеславович Демиденко.

Абітурієнти та їхні батьки мали змогу поспілкувалися з представниками університету та факультетів університету, які докладно розповіли про умови навчання та спеціальності, за якими готують фахівців, про можливості розкриття своїх здібностей у вільний від навчання час – у науковій чи громадській роботі, в спорті чи культурно-масової житті. Майбутні абітурієнти отримали буклети з інформацією про університет, переглянули відеоролики і фільм про вищий навчальний заклад.

Кафедра комп’ютерних наук та інформаційних технологій управління зробили онлайн-трансляцію Дня відкритих дверей в ЧДТУ на сайті університету: https://chdtu.edu.ua/

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x