Уманчани отримали відзнаки на Всеукраїнському форумі

Уманчани отримали відзнаки на Всеукраїнському форумі

Днями в м. Київ, на НСК «Олімпійський», відбувся Всеукраїнський форум, спрямований на вирішення питання зайнятості молоді, розв’язання проблем безробіття молоді, зокрема її працевлаштування на перше робоче місце. Організаторами форуму виступили: Міністерство молоді та спорту України спільно з Департаментом освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Про це «Нова Доба» дізналася в Уманській міській раді.

З вітальним словом звернувся до присутніх Форуму Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, який наголосив на тому, що молодіжний сегмент – найбільш проблемна частка загальнонаціонального ринку праці. Тож з огляду на несприятливі тенденції молодіжної зайнятості зростає необхідність підвищити захист права на працю молоді.
Уманчани отримали відзнаки на Всеукраїнському форумі
Міністр привітав переможців XVI Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді. Серед них, у номінації «Соціальний проект», було нагороджено авторський колектив Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини: Оксану Кравченко – декана факультету соціальної та психології, Майю Перфільєву та Оксану Шевчук за проект «Центр соціальної та освітньої інтеграції осіб з інвалідністю». У номінації «Виробництво, сфера послуг і торгівля» перемогу здобула також уманчанка, випускниця Уманського національного університету садівництва Вікторія Ратушна за проект «Виготовлення паркетної заготовки».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x