Народний обранець допоміг дітям Городищини

Народний обранець допоміг дітям Городищини

Народний депутат Геннадій Бобов продовжує свою довгострокову програму допомоги закладам соціальної сфери Черкащини. Цього місяця в смт Цвіткове, що на Городищині, завдяки народному обранцю було проведено ремонт дитячого садочка. Тож тепер дітлахи перебуватимуть у сучасних і комфортних умовах.

«У 2006 році я прийшла в садочок завідуючою, і коли переступила його поріг, то пошкодувала про своє рішення, – говорить керівник ДНЗ «Сонечко» Світлана Василівна Перетятко. – Була розморожена система опалення, дах протікав, стеля провисла, на двері взимку кріпили ковдри, щоб хоч якось зберегти тепло в приміщенні, що йшло від двох груб, які топили шпалами. У цьому ж 2006 році були виготовлені документи на підключення газу, відремонтовано систему опалення, зроблено косметичний ремонт у приміщенні – і в дитячому садочку збільшилась кількість дітей до 50-ти осіб. У зв’язку зі збільшенням дітей дві групи потрібно було розмістити в одній спальні. Ліжок для всіх дітей не вистачало, додаткового місця для них у спальні також. Потрібні були ліжка більш компактні – триярусні. І ми звернулися до Геннадія Борисовича Бобова з проханням допомогти нам у цьому. Невдовзі він подарував нам 12 триярусних ліжок».

Однак на цьому Геннадій Борисович не припинив допомогу. У листопаді 2014 року педагоги і батьківський комітет знову звернулися до депутата з проханням допомогти у ремонті стелі в старшій групі, оскільки бюджетних коштів на це не вистачало, вже не говорячи про капітальний ремонт. Народний обранець охоче відгукнувся.

«Спасибі Геннадію Борисовичу – допоміг нам у капітальному ремонті стелі й групової кімнати, – відзначає керівник закладу. – Я й усі працівники дитячого садочка, батьки наших діток дуже вдячні Геннадію Бобову за допомогу та підтримку. Він – справді наш народний депутат, який турбується про найменших жителів селища».

«Моя позиція проста. Депутат має не тільки представляти свій округ у Києві на державному рівні, не тільки подавати законопроекти і намагатися проводити реформи, але й вирішувати насущні проблеми простих людей. Мені багато раз казали: «Депутат повинен бути виключно політиком. Він не зобов’язаний допомагати. Це не його проблеми». Я ж вважаю, що проблеми у всіх нас спільні. Не можна стояти осторонь, коли можеш комусь допомогти. І депутат має бути дійсно народним, вникати в суть проблем, допомагати конкретними справами, а не солодкими словами. Тож я й надалі допомагатиму людям», – запевняє народний депутат від Черкащини Геннадій Бобов.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x