Усіх, хто хоче усиновити дітей, запрошують на круглий стіл

Усіх, хто хоче усиновити дітей, запрошують на круглий стіл

У всіх охочих буде нагода дізнатися більше про особливості виховання дітей у прийомних родинах, а також послухати розповіді сімей, які наважилися на такий важливий крок.

Так, у четвер, 18 грудня, о 15-00 в приміщенні Служби у справах дітей Черкаської міської ради за адресою вул. Благовісна, 170 відбудеться круглий стіл за підсумками 2014 року щодо роботи з прийомними сім`ями та дитячими будинками сімейного типу в м. Черкаси.
Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській ОДА.

В обговоренні візьмуть участь психологи, соціальні працівники та керівництво Служби у справах дітей міськради, Черкаського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, а також безпосередньо батьки-вихователі з прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу разом з дітьми.

Як розповіла директор Черкаського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Тетяна Скляренко, під час круглого столу буде підбито підсумки діяльності прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу за цей рік. Під час виступів прийомні батьки розкажуть про їхні найбільші досягнення та поразки у вихованні прийомних дітей.

Разом з тим, окремо в групах відбудеться інтерактивне спілкування батьків та дітей.

За бажанням кожен матиме змогу взяти участь у майстер-класах з виготовлення шоколаду та ляльок-мотанок, які проведуть батьки спільно зі своїми дітьми.

На завершення заходу відбудеться концерт за участю дітей із прийомних родин та вихованців дитячих будинків сімейного типу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x