Канівчанка та катеринопільчанин згоріли у власних домівках

Канівчанка та катеринопільчанин згоріли у власних домівках

За добу на Черкащині в пожежах загинуло 2 особи.
17 грудня о 19:50 у селі Таганча, Канівського району в житловому будинку по вулиці Шпака сталася пожежа. Повідомлення про загорання до Служби порятунку «101» надійшло від сусідів, які помітили дим, що виходив з вікон будинку. Люди, не гаючи часу кинулися гасити полум’я підручними засобами. Проте, зрозумівши, що з пожежею власними зусиллями не впоратись, вони звернулися по допомогу до рятувальників. За викликом на місце події оперативно прибув Канівський пожежно-рятувальний підрозділ Управління ДСНС, який впродовж 30 хвилин ліквідував займання. Під час розвідки та ліквідації пожежі рятувальники винесли на свіже повітря з помешкання тіло 88-річної господарки. На жаль, врятувати життя жінки не вдалося.
Про це «Нова Доба» дізналася в ДСНС у Черкаській області.

Як стало відомо, до пожежі в будинку призвело порушення правил пожежної безпеки при експлуатації побутових гасових приладів, які бабуся залишила без нагляду.

Цього ж дня, о 20:45 у селі Гончариха, Катеринопільського району в житловому будинку по вулиці Гагаріна сталася пожежа. За викликом сусідів на місце події оперативно прибули катеринопільські рятувальники та місцева пожежна команда з села Гончариха. Спільними зусиллями займання було ліквідовано впродовж години. Із задимленого приміщення на вулицю рятувальники винесли бездиханне тіло 44-річного господаря. За попередньою інформацією причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x