Головний податківець області: ми гроші для АТо не збираємо

Головний податківець області: ми гроші для АТо не збираємо

Начальник Головного управління ДФС у Черкаській області Володимир Коломієць звертається з заявою про те, що від імені податкової служби на Черкащині стали діяти шахраї, які нібито збирають кошти для бійців АТО, і вимагають від підприємців перерахувати гроші на платіжні картки. Насправді фіскальна служба не має жодногос тосунку до цих зловмисників.
«Нова Доба» публікує текст заяви пана Коломійця повністю.

«Шановні підприємці!

Зараз як ніколи ми згуртовані, єдині і сильні у спільному пориві підтримати наших бійців, надати допомогу вимушеним переселенцям зі Сходу України, допомогти тим, хто зараз цього найбільше потребує, відновити нормальне життя на звільнених територіях. Ми прикладаємо усі зусилля, щоб забезпечити економічну стабільність і розвиток нашого регіону, нашої країни. І нам з вами це добре вдається.
Але звертаю увагу, що наші з вами добрі відверті стосунки використовують шахраї, намагаючись заробити чималі гроші.
Останнім часом на Черкащині почастішали випадки, коли представившись керівником державної податкової інспекції (або «діючи» від імені конкретного керівника) зловмисники телефонують небайдужим підприємцям і вимагають зібрати гроші на допомогу бійцям АТО та перерахувати кошти на платіжні картки. На жаль, я дізнався про це, коли уже багато підприємців пішли на поводу у вимагателів і віддали гроші шахраям.

Запевняю: ні головне управління, ні інспекції на місцях не збирають гроші у підприємців на допомогу АТО, переселенцям, на доброчинність та будь-які інші заходи.

Я дякую громадським організаціям, які повідомили головне управління фіскальної служби області про злочинців і прошу громаду не піддаватись на провокації, не збирати і не віддавати зловмисникам кошти. Я прошу вас бути пильними і зваженими.
А у разі виникнення подібних ситуацій та надходження дзвінків від імені керівників державних податкових інспекцій або працівників управління для збору коштів «на АТО», «на переселенців» та з будь-якими незаконними вимогами прошу вас не вагатися, а одразу повідомляти про це за номером телефону довіри головного управління ДФС у Черкаській області 33-91-81, або за номером гарячої лінії головного управління ДФС у Черкаській області 33-91-34. Кожен такий абонент оперативно отримає кваліфіковану консультацію та допомогу.

Громадські організації закликаю до взаємодії та прошу оперативно повідомляти мені особисто про випадки порушення прав та законних інтересів платників для спільного оперативного реагування.
З повагою і вдячністю за співпрацю, начальник Головного управління ДФС у Черкаській області Володимир Коломієць»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x