У пошкодженні побутової техніки черкащан енергетики не винні

У пошкодженні побутової техніки черкащан енергетики не винні

У цьому запевняв директор з технічних питань ПАТ «Черкасиобленерго» Анатолій Гончаренко. На усі скарги він відповідав, що за умови, коли техніка справна, то аварійні відключення, а згодом увімкнення електроенергії в житлових багатоповерхівках не впливають на її роботу.

Про це йшлося сьогодні на зустрічі з журналістами керівництва ПАТ «Черкасиобленерго», на якій був присутній і кореспондент «Нової Доби».

Пан Гончаренко відмовився визнати той факт, що в момент відімкнення, а потім увімкнення електроенергії напруга в мережі «скаче», і через це псуються, простіше кажучи, плавляться й горять побутові прилади і електронна техніка. Промисловці також скаржаться на пошкодження обладнання на їхніх виробництвах, на збитки, які завдає їм відключення електрики без попередження.

Проте Анатолій Олексійович заявив, що жодних відшкодувань «Обленерго» нікому не сплачуватиме, бо, по-перше, відключення нічому не шкодять, а по-друге, не було таких випадків, щоб хтось скаржився і зумів довести, що у пошкодженні його майна винне відключення електроенергії ПАТ «Черкасиобленерго».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x