Ще двоє черкащан загинуло на пожежах

Ще двоє черкащан загинуло на пожежах

18 грудня о 08:30 у смт Лисянка на кухні житлового будинку по вулиці Пархоменка сталася пожежа. Повідомлення про займання до Служби порятунку «101» надійшло від сусідів, які першими побачили дим, що виходив з вікон будинку. Займання оперативно ліквідували рятувальники місцевого пожежно-рятувального підрозділу Управління ДСНС, які швидко прибули на місце події. Під час розвідки та ліквідації пожежі рятувальники знайшли всередині приміщення та винесли на свіже повітря тіло 53-річного господаря. На жаль, врятувати життя чоловіка не вдалося.

Про це «Нова Доба» дізналася в ДСНС у Черкаській області.
Як стало відомо, до пожежі в будинку призвело порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей, яка згодом через брак кисню самоліквідувалася. Всупереч вимог пожежної безпеки впритул до розтопленої печі були розташовані постільні речі, які зайнялися. У результаті пожежі вогнем знищено дерев’яну підлогу на площі 4 м.кв. та постільні речі.

17 грудня о 04:00 у селі Синявка Канівського району в житловому будинку сталася пожежа. На місце події підрозділи ДСНС не залучались. Під час огляду задимленого приміщення в одній із кімнат було знайдено бездиханне тіло 81-річного господаря.

Вірогідно, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем. Збиток завданий вогнем склав 2000 грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x