В області орудують псевдоподатківці

В області орудують псевдоподатківці

У вихідні невідомі особи від імені керівників державних податкових інспекцій по телефону вимагали значні суми у черкаських підприємців. Працівникам ГУ ДФС у регіоні вдалось оперативно попередити злочин та встановити, що телефонний дзвінок було зроблено з інших областей. За даними фактами ГУ ДФС у Черкаській області проводить перевірку. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

Нагадуємо, останнім часом на території області активізувались шахраї, які від імені керівників державних податкових інспекцій під різними приводами («на АТО», «на ревізію» та ін.) вимагають у підприємців чималі гроші.
У зв’язку з цим минулого тижня у засобах масової інформацію та через громадські організації оприлюднено заяву начальника Головного управління ДФС у Черкаській області Володимира Коломійця.

Просимо підприємців бути пильними і зваженими та не піддаватись на провокації. А у разі надходження такого роду дзвінків від імені керівників державних податкових інспекцій або працівників головного управління з метою збору коштів на будь-які цілі та висування інших незаконних вимог підприємцям слід одразу повідомляти про це за номером телефону довіри головного управління ДФС у Черкаській області 33-91-81, або за номером гарячої лінії головного управління ДФС у Черкаській області 33-91-34. Кожен такий абонент оперативно отримає кваліфіковану консультацію та допомогу.

ГУ ДФС у Черкаській області також звертається до громадських організацій з проханням оперативно повідомляти про випадки порушення прав та законних інтересів платників для негайного реагування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x