Депутати Шполянщини – про спаплюжений памятник Небесній сотні, проект ЄС/ПРООН та межі с. Лебедин

Депутати Шполянщини – про спаплюжений памятник Небесній сотні, проект ЄС/ПРООН та межі с. Лебедин

23 грудня 2014 року голова Шполянської районної ради Іван Скорик провів засідання 37 позачергової сесії районної ради шостого скликання.

У роботі сесії взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Ірина Береза, начальники управлінь, відділів райдержадміністрації, керівники районних служб, представники правоохоронних органів та засобів масової інформації, громадськість району.
На початку присутні заслухали запит депутата районної ради Олексія Пірогова про спаплюження пам\’ятного знаку \”Героям Небесної сотні\”. Він зокрема зазначив, що зняття Державного прапора України напередодні проведення сесії районної ради є актом політичної провокації.
Потім депутат районної ради Олексій Пірогов підняв питання про затягування розгляду справи органами правопорядку щодо незаконних дій по відношенню до народного депутата України Ігоря Швайки, які відбулися більше 10 місяців тому в м. Шпола.

Голова районної ради Іван Скорик поінформував депутатів про включення Васильківської, Водянської, Лип\’янської та Товмацької сільських рад Шполянського району до участі в проекті ЄС/ПРООН \”Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ\”. Також було повідомлено про лист Державного агентства земельних ресурсів стосовно законодавчої бази для забезпечення діяльності Шполянського районного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства \”Шполарайкомунлісгосп\”.

У ході подальшої роботи депутати внесли зміни до рішення районної ради від 31.01.2014 р. №30-1/VI \”Про районний бюджет на 2014 рік\” і до Програми економічного і соціального розвитку Шполянського району на 2014 рік.

Під час пленарного засідання було внесено зміни до районної комплексної програми \”Турбота\” на 2014-2020 роки і прийнято районну програму з підвищення рівня безпеки дорожнього руху на 2015-2017 роки, внесено зміни до районної програми забезпечення мобілізаційної роботи та заходів зміцнення обороноздатності держави на 2014-2016 роки в Шполянському районі, районної програми створення, накопичення та утримання матеріально-технічного резерву щодо попередження ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків на 2014-2018 роки.
Про це «Нова Доба» дізналася в Шполянській РДА.
Народні обранці також внесли зміни до районної програми профілактики злочинності на 2011-2015 роки в Шполянському районі, надали дозвіл Шполянській ЦРЛ ім. бр. М.С. і О.С. Коломійченків на виділення площі в приміщенні молочної кухні для розміщення тепло генераторної під альтернативні види палива (пілети) для опалювання приміщення поліклінічного відділення, надали дозвіл відділу освіти Шполянської РДА на будівництво теплогенератоних під альтернативні види палива (пілети) для опалення приміщень Водянського НВК та Лебединського НВК №3 та розглянули питання, що стосуються управління майном районної комунальної власності.

Було прийнято ряд рішень, що стосуються затвердження технічної документації на земельні ділянки та затверджено проект землеустрою щодо встановлення меж с. Лебедин.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x