Подарували свято дітям воїнів АТО

Подарували свято дітям воїнів АТО

25 родин із десяти сіл Канівщини отримали подарунки до Дня святого Миколая. Ці родини особливі – це сім’ї тих, хто пішов захищати нашу землю на Схід і зараз перебуває у зоні антитерористичної операції. Подарунки вони отримали у рамках благодійної акції, оголошеної громадською організацією «Об’єднання територіальних громад» «Подаруй свято дітям воїнів АТО».

Подарункові продуктові набори не оминули жодної оселі бійців Степанців, Копіюватої, Козарівки, Литвинця, Яблунева, Конончі, Полствина, Беркозівки, Таганчі, Мартинівки. Так про родини воїнів АТО дбає Агрофірма «Заповіт Шевченка» ПрАТ «НВФ «Урожай».
– Ми постійно дбаємо про жителів сіл, у яких працюємо. Щороку ветерани отримують подарунки до Дня перемоги, дітки – подарунки на новорічні свята. Так, і цього року ми вже підготували 906 подарунків для дошкільнят і школярів цих населених пунктів, – розповідає директор ПрАТ «НВФ «Урожай» Володимир Братанич.

Подарували свято дітям воїнів АТО
Крім того, гарними новорічними подарунками обзавелося іще три родини – кращі працівники року філії «Урожаю» отримали цінні призи, двоє – холодильні камери і один – телевізор. Таким чином, турбота про ту територіальну громаду, в якій аграрії мають бізнес, підтверджується реальними і конкретними справам

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x