У Чигирині змагалися з армреслінгу

У Чигирині змагалися з армреслінгу

Нещодавно на базі міського стадіону «Колос» відбулися змагання з армреслінгу, «народного жиму» та жиму штанги лежачи, приурочені 71-ій річниці визволення Чигиринського району від фашистських загарбників. Спортивний захід зібрав шанувальників силових видів спорту. Помірятися силами прибули треновані спортсмени Чигиринського району, Сміли, Черкас, а також з Кіровограда, Кременчука, Комсомольська, Світловодська.

Спортсмени змагалися за медалі у двох вікових групах: юніори та дорослі. В поєдинках з армреслінгу вдало виступили юніори у вагових категоріях до 65 кг – Василь Невмержицький, Владислав Курилович (с. Рацеве) до 70 кг – Микола Красовський та Сергій Коваленко (с. Рацеве), до 80 кг – на перше місце також пробився Микола Красовський, який виборов золото у легшій вазі, та Анатолій Луцкевич (м. Кіровоград). «Нова Доба» про це дізналася в Чигиринській РДА.

Серед дорослих на олімпійський п’єдестал піднялися представники чотирьох вагових категорій: Сергій Кулинич (с. Тіньки), Едуард Бардін (м. Чигирин), Ігор Поцілуйко (м. Кіровоград), Дмитро Приходько (м. Сміла), Олександр Куксенко (с. Тіньки), Олександр Кудря (с. Рацеве), Роман Шолудько (м. Черкаси). Не було рівних тіньчанському атлету Олександру Романенку, який виборов перші місця на праву та ліву руки у ваговій категорії +90 кг і став абсолютним чемпіоном.

Цікаво проходили змагання з силової підготовки – «народного жиму» та жиму штанги лежачи. У юнаків до 18 років перші місця вибороли: Стас Зінченко (м. Чигирин, вагова категорія до 55 кг), Костянтин Спориш (м. Чигирин, до 67,5 кг), Олександр Кудря (с. Рацеве, до 90 кг).
Серед дорослих перші місця завоювали: Сергій Нерода (м. Чигирин, до 67,5 кг), Олексій Онищенко (м. Кіровоград, до 75 кг), Іван Коновалов (м. Кіровоград, до 82,5 кг), Дмитро Галкін (м. Кіровоград, до 90 кг), Максим Вольвак (м. Комсомольськ, до 100 кг) та Володимир Коваленко (м. Кіровоград, +110 кг).
Абсолютним чемпіоном серед усіх учасників з «народного жиму» штанги став чигиринець Олександр Гайдаренко, який власну вагу тіла 70 кг вижав 38 разів. Друге та третє місця за спортсменами м. Комсомольська –Олексієм Онищенком та Максимом Вольваком.

Переможцями в абсолютному жимі штанги стали: Олексій Онищенко, який підкорив вагу 165 кг, Дмитро Галкін став другим з такою ж вагою штанги і бронзова нагорода у Олександра Гайдаренка – 135 кг.
Усі переможці та призери змагань були нагороджені грамотами та медалями сектору у справах сім’ї, молоді та спорту Чигиринської райдержадміністрації.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x