За збут наркотиків черкащанин сів на 6 років

За збут наркотиків черкащанин сів на 6 років

Прокуратурою міста Черкаси підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно 53-річного чоловіка, що займався незаконним придбанням, зберіганням і збутом наркотичних засобів на території міста Черкаси.

Так, за результатами проведення оперативно-розшукових заходів працівниками Придніпровського РВ в м. Черкаси УМВС України в Черкаській області виявлено збувача наркотичних засобів, який незаконно зберігав за місцем свого проживання та систематично збував наркотик, а саме, опій ацетильований, наркозалежним особам з числа мешканців міста Черкаси. Вказаний наркотичний засіб у правопорушника було вилучено в ході проведення працівниками міліції санкціонованого обшуку.
Про це «Нова Доба» дізналася в прокуратурі м. Черкаси.

Під час збирання характеризуючих даних на підозрюваного встановлено, що даний чоловік неодноразово судимий за вчинення злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, останній раз звільнений з місць позбавлення волі у 2010 році у зв’язку із закінченням строку покарання.

За повторне вчинення обвинуваченим аналогічних злочинів вироком Придніпровського районного суду міста Черкаси вказану особу засуджено за ч. 2 ст. 307 КК України до 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x