Найчастіше електрику відключали в Центральній Україні, зокрема, і на Черкащині

Найчастіше електрику відключали в Центральній Україні, зокрема, і на Черкащині

В різних областях України по-різному відмикають електроенергію. З початку грудня через віялові відключення світла найбільше страждали мешканці Центральної України.

Карту-інфографіку на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував директор з інформаційних технологій Приватбанку Дмитро Дубілет.

Він зазначив, що цю статистику підготували у відділі моніторингу роботи відділень цього банку за період з 1 до 23 грудня.

Дубілет зазначає, що Приватбанк є одним з найбільших банків в Україні і має найрозгалуженішу мережу відділень та банкоматів, тому він називає її репрезентативною.

\”Одиниця виміру на графіку – середній відсоток робочого часу відділень цього регіону, коли вони не працювали через відсутність електрики (чим вищий показник, тим гірше). Відключення явно не носять випадковий характер з територіальної точки зору\”, – зауважив Дубілет.

Він також пояснив, що Крим в цій інфографіці не відображений, оскільки у Приватбанку \”там зараз нічого не працює\”, а дані щодо окупованих терористами районів Донецької та Луганської областей базувались на статистиці роботи відділень на території, контрольованій Україною.
Найчастіше електрику відключали в Центральній Україні, зокрема, і на Черкащині
Зазначимо, що згідно з даними зображеними на карті найбільше через відімкнення світла страждали мешканці Центральних регіонів України, а найменше електроенергію відмикали жителям Закарпатської, Запорізької та Житомирської областей.

Нагадаємо, раніше міністерство енергетики повідомляло про те, що віялові відключення світла триватимуть впродовж зими у зв\’язку із браком вугілля.

Прем\’єр-міністр Арсеній Яценюк доручив відключати електроенергію Донбасу, як і решті України

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x