Замість виборців можуть проголосувати політтехнологи

Замість виборців можуть проголосувати політтехнологи

Експерти Черкаської організації Комітету виборців України наголошують на тому, що під час перевиборів на проблемних округах 15 грудня 2013 року увага жителів Черкащини має бути особливо високою. Для того, щоб достукатися до кожного з виборців, за ініціативи КВУ та підтримки European Endowment For Democracy в Черкаській області стартувала мобілізаційна та просвітницька кампанія серед виборців. Про це «Новій Добі» повідомили у ЧОО КВУ.

В рамках кампанії волонтери ЧОО КВУ розповсюджуватимуть інформаційний бюлетень «Черкащина: захистимо вибір» серед виборців 194 та 197 виборчих округів. До підготовки бюлетеню приєдналися лідери громадських організацій Черкаської області.

Першим зі шпальт інформаційних бюлетенів до виборців звернувся лідер черкаського осередку Громадської мережі «ОПОРА» Микола Макуха.
– Увага жителів Черкащини на перевиборах повинна бути особливо високою, адже минулого разу в 2012 році, коли люди обрали собі представників у Верховну Раду, їх вибір було брутально знехтувано, а їх думку не взяли до уваги, тому частина Черкащини залишилася без депутатів, – каже Микола Макуха. – Ті, хто це робив, хочуть самі обирати за людей і сподіваються, що на цих виборах їм вдасться протягнути своїх кандидатів. Від того, чи прийдуть люди на дільниці та засвідчать своє волевиявлення, залежить, хто буде депутатом від Черкащини у Верховній Раді: кандидат від народу чи кандидат, якого завдяки виборчим технологіям нав’яжуть виборцям.

Сьогодні активісти громадських організацій фіксують все нові й нові випадки підкупу за одного з кандидатів. Очевидно, що технологи планують купити голоси якоїсь частини населення і сподіваються, що 15 грудня через холодну погоду, байдужість і зневіру на вибори прийде мало громадян і тих голосів, що вони купили, вистачить, аби їхній кандидат переміг. Вони використовують бідність народу, щоб за копійки скупити їх голоси і, очевидно, ставши депутатами, вони будуть робити все, щоб народ залишився таким же бідним, щоб на наступних виборах знову купити виборця за шматок хліба. Тому, шановні виборці, пам’ятайте: беручи сьогодні декілька сотень гривень, ви даєте можливість нахабним і безсоромним олігархам завтра, прикриваючись недоторканістю народного депутата, безкарно забрати вкладені у вибори гроші з державного бюджету. Адже для них це просто інвестиція із сотнями відсотків прибутку. Навіть якщо ви читаєте ці рядки, але вже взяли кошти від якогось із кандидатів, пам’ятайте: ніхто не може проконтролювати, як саме ви проголосували. Дослухайтеся до своєї совісті й робіть чесний вибір, знаючи, що від нього залежать майбутнє ваших близьких.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x