Наймолодші черкаські баскетболісти провели товариський матч

Наймолодші черкаські баскетболісти провели товариський матч

Цього сезону баскетбольна школа «Черкаських Мавп» пішла на інноваційний крок.
Вперше за історію клубу у школі з’явилися юнацькі команди, які за віковим цензом ще не мають права грати у Всеукраїнській юнацькій баскетбольній лізі. Мова йде про зовсім юних хлопчаків 2004 року народження. Протягом всього минулого року цих гравців ретельно відбирали у черкаських школах, задля того аби сформувати через кілька років боєздатний колектив з перспективних гравців. Мета реалізована з подвійним результатом: з цього сезону у структурі клубу відразу дві команди, які мають назву «Черкаські Мавпи-04». Про це «Нова Доба» дізналася на сайті \”Черкаський спорт\”.

Сьогодні для гравців цих колективів знаковий день. Вони вперше зіграли на професійному майданчику повноцінний матч. Все це сталося у рамках товариської гри двох «ЧМ-04», які паралельно займаються під орудою тренерів Олександра Ворони та Олександра Лашко. Перша примірка форми і перший матч на публіці, яки відбувся у головній критій споруді області – ПС «Будівельник». Все це просто запалювало емоціями. Вже з поставленою технікою, але з все ще з дитячим баченням гри обидві команди влаштували справжнє шоу. Попри перший матч своїх команд тренери вирішили пройти усю ігрову дистанцію з чотирьох періодів. Очікувано поєдинок був не надто результативним, зате неймовірно емоційним. Часом після результативної атаки тренерам доводилося заспокоювати не лише своїх гравців, а й батьків, для яких цей матч теж був з особливим статусом.

Зарядилися позитивними емоціями від матчу і головний тренер «Черкаських Мавп» Максим Міхельсон та президент МГО «Країна Баскетболія» – Олександр Нагорний. За словами останнього у наступному сезоні ці хлопці гратимуть у Чемпіонаті України. Причому вперше клуб може заявити в одну вікову групу ВЮБЛ відразу дві черкаські команди. А вже у перспективі гравці цих команд можуть об’єднатися в один колектив, який розцінюється як підсилення основної команди «Черкаських Мавп».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x