На реконструкцію ГЕС у Каневі виділили 68 мільйонів гривень

На реконструкцію ГЕС у Каневі виділили 68 мільйонів гривень

ПАТ «Укргідроенерго» 27 листопада за результатами тендеру уклало угоду з консорціумом «Науково-виробниче об’єднання «Укргідроенергобуд» на реконструкцію блоку № 2 «Канівська ГЕС». Вартість угоди склала 67,56 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця наступного року коштом ГЕС має бути реконструйована електротехнічна частина обладнання вказаного блоку.
Засновниками консорціуму «Укргідроенергобуд» з рівними частками є п’ять компаній.

З моменту заснування «Вісника держзакупівель» у 2008 році було опубліковано дані про угоди між «Укргідроенерго» та консорціумом «Укргідроенергобуд» на 4,98 млрд грн.

Єдиним конкурентом «Укргідроенергобуду» на цьому тендері було харківське ПАТ «Газенергокомплект».
Нагадаємо, в середині листопада, через рік після офіційного підписання, ВРУ ратифікувала фінансову угоду між Україною та Європейським інвестиційним банком щодо надання кредиту у розмірі €200 млн. Кредит беруть строком на 20 років для реалізації проекту «Реабілітація гідроелектростанцій». Таку ж суму збираються позичити у ЄБРР. Загальна вартість проекту «Реабілітація гідроелектростанцій» становить €466,8 млн євро., в його рамках збираються оновити шість гідроелектростанцій: Київську ГАЕС, Канівську, Кременчуцьку, Дніпродзержинську і дві Дніпровські ГЕС.
Запланована реконструкція турбін, генераторів, заміна електромеханічного та гідромеханічного обладнання, роботи триватимуть до 2017 р.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x