У Черкасах демонстрували свої тіла близько двох сотень бодібілдерів

Володарів найгарніших тіл визначили в Черкасах. Традиційний фітнес-турнір \”Різдвяні канікули\” зібрав у нашому місті близько двох сотень спортсменів. За перемогу протягом двох днів боролися атлети з різних куточків України. Змагання тривали два дні.

Лише сильні, граційні та красиві – всі на черкаській сцені. Традиційний фітнес-турнір \”Різдвяні канікули\” у розпалі. На рівні з черкащанами за перемогу борються спортсмени з семи областей України. Вони визначають кращого у фітнесі, бодібілдингу, бікіні та в командних фітнес-дисциплінах.
Антоніна Оробець, організатор змагань: \”Дуже багато спортсменів. Спортсмени були з Полтавської області, Миколаївської, Дніпропетровської. Навіть з таких областей, як Донецька та Луганськ\”.
Запеклою була боротьба між представниками сильної статі. Кращим бодібілдером турніру став миколаївський спортсмен – Валерій Сюткін. У категорії \”фізік-мен\” рівних не знайшлося Олегу Морозу з Дніпропетровщини. Замкнув переможну трійку цьогорічної першості черкасець Олександр Ксенафонтов.
Олександр Ксенафонтов, бодібілдер: \”Дуже приємно, коли ти в такій тяжкі категорії замаєш призові місця. Хотілося б краще, але все у нас попереду\”.
Головну ж нагороду серед фітнесисток виборола черкащанка Олександра Дячук. А у категорії \”фітнес-бікіні\” абсолютною чемпіонкою стала Ірина Агаркова зі столиці.
Ірина Агаркова, фітнесистки: \”Вдруге я в Черкасах. Перший раз була на чемпіонаті України. Там я перемогла і отримала бронзу. Сьогодні в мене перше місце. Я підкорила це місто. Я дуже щаслива\”.
Поповнили черкаську скарбничку нагород і юні фітнесистки. Черкаські спортсмени-юніори здобули на цій першості найбільшу кількість медалей. Зрештою, вибилися у лідери змагань

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x