Катеринопільському учасникові АТО надали грошову допомогу на лікування

Катеринопільському учасникові АТО надали грошову допомогу на лікування

Турбота про воїнів АТО та їх рідних на сьогодні є одним з найбільш важливих завдань влади і громадянського суспільства Катеринопільщини. Під особливою увагою перебувають ті військовослужбовці, які зазнали поранень у ході проведення антитерористичної операції на Сході України. Їм надається допомога на лікування та моральна підтримка. «Нова Доба» про це дізналася в Катеринопільській РДА.

Житель села Суха Калигірка Ігор Ус був призваний до лав Збройних Сил нашої держави у серпні торік. Солдат мужньо брав участь у багатьох бойових операціях. Біля станиці Луганської його було контужено. Нині боєць проходить курс лікування у Катеринопільській центральній районній лікарні.

15 січня цього року Ігоря відвідали заступник голови районної державної адміністрації з соціальних та гуманітарних питань Ірина Міненко, голова районного штабу з питань допомоги українським військовим Михайло Морозюк, співголова районного штабу з питань допомоги українським військовим Олександр Коваленко, заступник начальника відділу з питань цивільного захисту, оборонної та мобілізаційної роботи райдержадміністрації Андрій Чеберяк. Присутні висловили йому слова найщирішої підтримки, подякували за воїнську доблесть і вірність Батьківщині, а також надали грошову допомогу на лікування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x