На вихідних у Черкасах горіли дві машини

На вихідних у Черкасах горіли дві машини

Учора, 18 січня о 06:20 під час стоянки біля житлового будинку на вулиці Хоменка сталася пожежа автомобіля «Ford Escort». Мешканці будинку, які першими побачили вогонь одразу повідомили до Служби порятунку «101». Рятувальники пожежно-рятувальної частини № 3, які оперативно прибули на місце події впродовж 10 хвилин ліквідували займання.

У результаті пожежі вогнем знищено моторний відсік та лобове скло автомобіля. Збиток завданий вогнем становив 10 000 грн. Вірогідно, причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.
Наступного дня, о 01:43 під час стоянки на перехресті вулиці Рози Люксембург та бул. Шевченка загорівся автомобіль «Nissan Maxima». Власник, побачивши що горить його автомобіль, самотужки за допомогою підручних засобів намагався загасити полум’я. Проте, зрозумівши, що самому йому не впоратися, звернувся за допомогою до рятувальників. На місце події оперативно прибув черговий караул пожежно-рятувальної частини №1. Завдяки професійним діям вогнеборцям вдалося за лічені хвилини ліквідувати займання.

У результаті пожежі вогнем пошкоджено лобове скло, лакофарбове покриття та електромережу автомобіля. За попередніми підрахунками збиток завданий вогнем склав 12 000 грн. Причина пожежі наразі встановлюється.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x