Захищайте волосся від сухого й холодного повітря

Захищайте волосся від сухого й холодного повітря

З приходом холодів необхідно дбати не тільки про шкіру, а й про волосся. Повітря в будинках через опалення стає надзвичайно сухим, тому воно позбавляє волосся вологи, й до того ж електризує його. Під головним убором шкіра голови пітніє, корені волосся масніють, а саме волосся втрачає блиск і об’єм. На вулиці свого нищівного удару йому завдає мороз. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

– У зимові місяці волосся потребує особливого догляду. Після кожного миття користуйтеся бальзамами, зволожувальними спреями, робіть живильні маски хоча б раз на тиждень, – радить лікар-дерматолог Світлана Тищенко. – Для волосся шкідливі гаряча вода й гаряче повітря фена. Тому від фена, прасок і плойок узимку краще відмовитися або використовувати їх якнайменше.

А ще пам’ятайте, що головний убір не тільки страхує від застуди, а й просто необхідний для захисту волосся від холоду. Не хочете носити шапку, накиньте хоча б шарф. А головне – ніколи не виходьте на вулицю з вологим волоссям. Волога на холоді замерзне, і волосся може просто зламатися!

Цієї пори року із волоссям бажано не експериментувати. Якщо ж вам сподобалася модна зачіска, для якої потрібне фарбування чи хімічна завивка, відкладіть її до весни – і для волосся корисно, і показати зможете всім.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x