У Черкасах і Лисянці згоріли два авто

У Черкасах і Лисянці згоріли два авто

Учора, 20 січня о 20:20 на вулиці Різдвяній у Черкасах виникла пожежа автомобіля «Subaru Legacy». Вогнеборці, які за лічені хвилини прибули на місце пожежі, швидко локалізували та ліквідували полум’я, а також не дали вогню поширитися на інші автівки та житловий будинок, розташований поруч. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

Ще до приїзду рятувальників вогнем було знищено салон автомобіля та лакофарбне покриття, а також пошкоджено бампер та задні ліхтарі автомобіля «Audi 80», розташованого поруч. Збиток від пожежі становив 80 тисяч гривень. Ймовірна причина пожежі – підпал. Обставини пожежі та винуватець нині встановлюються.

Близько третьої години ночі в смт. Лисянка, на вулиці Маяковського під час стоянки виникла пожежа автомобіля «Москвич» «АЗЛК Ч12». Лисянські вогнеборці, які оперативно прибули на місце події, швидко локалізували та ліквідували пожежу. Ще до приїзду рятувальників вогнем було знищено салон автомобіля, лакофарбне покриття та одне колесо. Збиток становив 3000 гривень. Ймовірна причина пожежі – підпал. Винуватець та обставини пожежі встановлюються.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x