Черкаський «УДАР» підтримає АТОвців, які завтра мітингуватимуть під земельним управлінням

Черкаський «УДАР» підтримає АТОвців, які завтра мітингуватимуть під земельним управлінням

Чотирнадцять учасників АТО із Жашкова, які боронили країну від ворога, не можуть добитися справедливості на мирній території. АТОвцям не виділяють обіцяні земельні ділянки. Відстоювати заявлені державою права, вони приїдуть до обласного центру у четвер. Черкаський «УДАР» звертається до керівництва області приділити цьому питанню особливу увагу, адже подібні випадки можуть бути непоодинокими.

– Учасникам АТО із Жашкова мали виділити два гектари землі. Відповідні заяви до земельного управління вони написали ще наприкінці минулого року. Та зараз повідомляють, що у виділенні ділянок їм відмовили, не надавши чітких пояснень, – говорить голова Черкаської обласної організації партії «УДАР» Сергій Кудактін. – За інформацією наших партійців, замість АТОвців ці землі віддали у користування приватного підприємця. Люди припускають, що у цьому питання не обійшлося без корупції.

Зранку у четвер, 22 січня, зо дві сотні жашківчан збираються приїхати до Черкас під управління Держземагентства у Черкаській області, аби добитися справедливості для своїх земляків-бійців, частина яких вже знову воює на сході. Зібратися під управлінням планують о 9 ранку.

– У це питання повинна втрутитися обласна влада, можливо, варто створити спеціальну комісію, яка б регулювала питання виділення землі учасникам АТО. Зі свого боку черкаський «УДАР» планує звернутися до Верховної Ради, щоб порушити це питання на вищому рівні, – наголошує Сергій Кудактін.
Також він додає, що завтра на підтримку жашківських АТОвців вийдуть і черкаські «УДАРівці».
– Ми візьмемо цю справу на контроль, – каже очільник черкаського «УДАРу».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x