Торік до черкаських тюрем та СІЗО намагалися передати 157 мобілок

Торік до черкаських тюрем та СІЗО намагалися передати 157 мобілок

Оперативна обстановка в установах виконання покарань та слідчому ізоляторі області протягом 2014 року залишалась керованою. Про це йшлося на засіданні в управлінні ДПтС України Черкаської області, де підбили підсумки діяльності за 2014 рік.

Постійно велась робота по перекриттю каналів надходження заборонених предметів до охоронюваних зон. За 2014 рік в установах управління ДПтС України в Черкаській області вилучено при спробі доставки та обшуках 3 499 грн, 12,96 л спиртних напоїв, 248,6068 г наркотичних речовин та 157 мобільних телефонів. Постійно ведеться робота щодо переоснащення інженерно-технічних засобів охорони та зв’язку.
Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі управління ДПтС України в Черкаській області.

У проведенні індивідуально-виховної роботи серед засуджених ключову роль відіграють психологи установ, для якісної роботи яких в установах області обладнані окремі службові кабінети зі всім необхідним інвентарем. Також діють кімнати психоемоційного розвантаження для групових та індивідуальних занять з різними категоріями засуджених.

Постійно проводиться аналіз здійснення роботи по застосуванню до засуджених заохочувальних норм законодавства. Так, за 2014 рік умовно-достроково звільнено 473 засуджених. Заміну невідбутої частини покарання більш м’яким застосовано до 163 засуджених.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x