На Черкащині злодій здав у ломбард крадені речі, а гроші пропив

На Черкащині злодій здав у ломбард крадені речі, а гроші пропив

Працівниками лінійного відділу міліції залізничної станції ім. Т.Шевченка був затриманий 33-річний житель Білої Церкви Київської області. Чоловік на станції Цвіткове викрав у одного з пасажирів сумку з особистими речами і два мобільних телефони.
Заява про зникнення особистих речей і телефонів марки «Самсунг» і «Нокіа» вартістю більше тисячі гривень надійшла до чергової частини міліції від 38-річного жителя Кіровоградської області. Потерпілий нікого не підозрював у крадіжці, адже речі зникли, коли він залишив їх на кілька хвилин, щоб почитати розклад руху поїздів. За даним фактом було розпочато кримінальну справу за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) КК України.

– Щоб знайти зловмисника, правоохоронцям довелося добре попрацювати. Незабаром їм вдалося встановити місцезнаходження викрадених телефонів. Оперативники провели санкціоновані обшуки в домоволодіннях двох мешканців сміли 28-ми і 20-ти років, під час яких їм вдалося знайти телефони, які зникли у постраждалого, – розповів начальник ЛВ міліції на ст. ім. Т.Шевченка підполковник Микола Лисенко.

Як з\’ясувалося, чоловіки придбали телефони в місцевому ломбарді, куди їх здав зловмисник. Завдяки отриманим даним, правоохоронцям вдалося встановити особу правопорушника. Затримали злодія за місцем проживання. Він зізнався у скоєному, пояснивши, що телефони здав в ломбард, а виручені гроші вже встиг витратити, сподіваючись, що уникне правосуддя.

Затриманий вже притягувався до кримінальної відповідальності в 2011 році за продаж викрадених речей, але висновків не зробив, знову спокусившись на чуже майно. Зараз йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x