«Ланцюгом Єдності» у Каневі відзначили День Соборності та Свободи України

«Ланцюгом Єдності» у Каневі відзначили День Соборності та Свободи України

Патріотичним заходом «Ланцюг Єдності» на мосту через греблю Каівської ГЕС 22 січня у Каневі вже традиційно відзначили День Соборності та Свободи України. Озброївшись національними прапорами та взявшись за руки, канівчани продемонстрували не лише свою патріотичну позицію, а й солідарність з жителями всіх міст та сіл України, котрі цього дня приєдналися до акції.

Як повідомив учасник акції, працівник міськвиконкому Сергій Ткаченко, до створення живого ланцюга стали понад 100 осіб, що значно більше, ніж у попередні роки:
– Сьогоднішня акція особлива, адже нині, коли наша країна потерпає від військової агресії з боку найближчого сусіда, кожен усвідомлює важливість єдності, патріотизму та небайдужості українців. Мабуть саме тому «Ланцюг Єдності» зібрав так багато людей.

Долучилися ж до акції всі охочі, серед них представники громадських та релігійних організацій, політичних партій, а також установ і організацій міста та району.
Цього ж дня, за участю представників районної та міської влади також відбулось покладання квітів до могили Т.Г. Шевченка на Чернечій горі та пам’ятного знака В.М. Чорноволу у Каневі.

Віта Кузнецова

Фото: Олександр Вавілкін

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x