У Смілі працівники культури повстали проти свого керівника

У Смілі працівники культури повстали проти свого керівника

У Смілі знову розгорається страшенний скандал, цього разу у культурі. Головною проблематикою є ескалація конфлікту між керівником відділу та більшою частиною її підлеглих, які вимагають звільнення їх керівника Ірини Бобошко.

Можна констатувати, що точка неповернення вже пройдена, та примирення неможливе. Залишається лише тільки аналізувати наскільки великі будуть втрати в результаті цього протистояння.

Зняття Ірини Бабошко вимагають керівники обох музичних шкіл, усі бібліотечні філії, частина клубних закладів та профспілка культури.

Про це «Нова Доба» дізналася на сайті Смеляночка.

У цьому конфлікті, як у триллері є всі складові серед яких: кохання, влада, гроші, помста та нездатність керувати.

Профільний заступник за напрямком Олександр Головченко намагається приховати існування конфлікту та усіма силами тисне на непокірних керівників, зривається на нарадах та пропонує звільнитися усім невдоволеним, про це нашому виданню повідомляють безпосередньо у культурі.

Вадим Решетняк зайняв тактику «страуса», та не займається вирішенням питання по суті. А в той час робітники культури вже вимагають повну перевірку діяльності всередині відділу та просять міського голову відсторонити профільного заступника від участі у цьому конфлікті, що в перспективі може перерости у вимогу його фактичної заміни.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x