Двадцятеро безробітних з Корсунщини навчаються на електрогазозаврника безкоштовно

Двадцятеро безробітних з Корсунщини навчаються на електрогазозаврника безкоштовно

Сьогодні певна кількість підприємств Корсунщини відчуває потребу в кваліфікованих робітниках, якість підготовки яких відповідає вимогам виробництва. Враховуючи ситуацію на ринку праці, Корсунь-Шевченківський районний центр зайнятості оперативно організовує навчання безробітних, у порівняно короткі терміни, на замовлення роботодавців.

Професійне навчання безробітних – одна з дієвих активних форм роботи служби зайнятості, яка передбачає професійні консультації, профвідбори, тематичні семінари з орієнтації на ту чи іншу професією, де спеціалісти центру зайнятості з особливою увагою приймають усіх зацікавлених осіб, розповідають про умови та види професійного навчання, пропонують зорієнтуватись в усіх напрямках підготовки та перепідготовки кадрів.
Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському обласному центрі зайнятості.

Так, нещодавно 20 безробітних взяли участь у семінарах «Презентація курсів навчання» та «Оволодій новою професією», всі отримали професійні консультації, пройшли профвідбори, а з 19 січня 2015 року приступили до професійного навчання за професією «Електрогазозварник». Навчання проходить на базі Державного професійно-технічного навчального закладу Черкаського навчального центру міністерства аграрної політики України.

Кожен слухач навчається під конкретне замовлення роботодавців, а саме ПАТ «ВО Восход», ПАТ «Корсунь-Шевченківський верстатобудівний завод ім. Б. Хмельницького», ФОП Медведь О.В. Попереду оволодіння новою професією, але кожен слухач знайде роботу за здобутою професією.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x