На Золотоніщині визначили кращу сільську раду

На Золотоніщині визначили кращу сільську раду

Днями в залі засідань районної ради відбулось засідання конкурсної комісії з проведення щорічного районного конкурсу на кращу сільську раду за результатами роботи у 2014 році. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській обласній раді.

Цей конкурс проводиться з метою вивчення, узагальнення і поширення кращого досвіду роботи сільських рад району, їх виконавчих комітетів, поліпшення діяльності сільських рад у розвитку самоврядності, зміцненні самодостатності територіальних громад. Засідання комісії відбулось під головування керуючого справами районної ради, заступника голови конкурсної комісії Сергія Стрижака.

На початку засідання Сергій Олександрович відзначив, що сільськими радами району у минулому році проведено значний обсяг робіт у питаннях виконання сільських бюджетів, економічного та соціального розвитку населених пунктів, сприяння розвитку сільськогосподарського виробництва, освіти, охорони здоров’я, соціального захисту та іншого.

Як було зазначено, оцінювання результатів діяльності сільських рад району здійснювалось відповідно до Положення про щорічний районний конкурс на кращу сільську раду сімнадцятьма відділами та управліннями райдержадміністрації, територіальними органами виконавчої влади.

За підсумками роботи переможцем серед сільських рад району у 2014 році стала Зорівська сільська рада. Друге і третє місце вибороли Новодмитрівська і Вознесенська сільські ради.

Відповідно до розпорядження голови районної ради Валерія Саранчі, призери конкурсу будуть нагороджені Почесними грамотами районної ради та грошовими преміями. Зорівська сільська рада, яка посіла перше місце, виборюватиме звання кращої в аналогічному обласному конкурсі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x