ПриватБанк відкриває онлайн-відеоконференції для корпоративних клієнтів

ПриватБанк відкриває онлайн-відеоконференції для корпоративних клієнтів

Корпоративні клієнти ПриватБанку зможуть отримувати нову інформацію про фінансові послуги та сервіси, консультуватися зі спеціалістами банку в ході онлайн-конференцій. Як повідомили в банку, чергова така відеоконференція для клієнтів відбудеться 28 січня та буде присвячена практичним питанням інтеграції електронного банку «Приват24 для бізнесу» з «1С:Підприємство». Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ПриватБанку.

«Особисте спілкування з клієнтами – це головне, чим відрізняється обслуговування корпоративних клієнтів у ПриватБанку від інших банків. Нашим клієнтам не потрібно витрачати цінний час на поїздки в банк, його можна присвятити бізнесу, – говорить керівник напрямку «Обслуговування малого та середнього бізнесу» ПриватБанку Олександр Ніколенко. – Для вирішення будь-яких питань, пов’язаних з банківським обслуговуванням, не потрібно викраювати час на візит до банку. Менеджер банку сам прийде в офіс, усе підключить і навчить використанню будь-якого продукту або сервісу. Нові послуги та технології ми допомагаємо швидко опанувати за допомогою відеопрезентацій, а тепер і відеоконференцій, що цікаві перш за все можливістю отримати живі відповіді від провідних експертів і спеціалістів».

Як говорять у банку, минулого року менеджери ПриватБанку провели понад 1,4 мільйона живих зустрічей з корпоративними клієнтами для презентації та налаштування банківських продуктів. А наприкінці року ПриватБанк впровадив новий сервіс для бізнесу – відеопрезентації послуг і сервісів банку, у ході яких можна отримати детальну інформацію про нові та актуальні програми банку.

З початку 2015 року ПриватБанк починає цикл онлайн-презентацій про інноваційні сервіси, що вже працюють у «Приват24 для бізнесу». Перша така конференція буде присвячена можливостям інтеграції «Приват24 для бізнесу» та «1С:Підприємство» та відбудеться 28 січня. Для участі в конференції потрібно просто пройти реєстрацію на сторінці tutorsband.com/conference/80216

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x