На владному кораблі Черкас – бунт

На владному кораблі Черкас – бунт

Павло Карась намірився на вихід, бо не хоче бути тягарем для громади. У нинішнього куратора житлово-комунального господарства, архітектури, будівництва та земельних відносин забирають його повноваження. Їх передають новому заступнику міського голови Володимиру Ромашову, якого, нагадаю, називають креатурою губернатора Тулуба. Натомість Павла Карася наділяють іншими повноваженнями, які він називає абсурдними й невартими зарплати високопосадовця. Зокрема, йому доручають координувати роботу всього двох комунальних підприємств – це «Екологія» та «Міська аварійно-рятувальна служба», де у штаті – мізер працівників. А ще – організовувати роботу «Черкасиелектротрансу» та «Міськсвітла». Хоч це, на думку Павла Карася, взагалі суперечить чинному законодавству. А тому відповідне розпорядження тимчасового мера Черкас про перерозподіл обов’язків, видане напередодні, він називає злочинним. Павло Карась вважає, що потрапив у немилість до комуніста Віктора Білоусова, найперше, через свої погляди. Бо він за євроінтеграцію і щовечора ходить на євромайдани.

Павло Карась, заступник міського голови м. Черкаси: «Друге питання – це те, що в нас істотні відмінності в погляді на розвиток міста. У мене цей погляд і певні плани щодо розвитку міста є і були завжди, а в нього – повна відсутність цих планів. Я не тримаюся за посаду! У ситуації, яка склалася, я не можу витрачати кошти територіальної громади на власну зарплату на такі повноваження».

На думку Павла Карася, із нинішнім очільником Черкаси взагалі не мають перспективи. За його словами, Віктор Білоусов нікого, окрім себе, не чує та не розуміє суті управління містом. Офіційної реакції на такі слова від тимчасового мера наразі немає. Крапку ж у конфлікті двох високопосадовців має поставити міська рада.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x