Уманчанин убив свого гостя металевим совком

Уманчанин убив свого гостя металевим совком

Під час бійки чоловік завдав знайомому декілька ударів металевим совком по голові. Нанесені удари виявились для потерпілого фатальними. Зловмисника затримано, він дає покази. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Інформацію про вбивство правоохоронцям повідомили медики швидкої медичної допомоги. Чоловіка з тілесними ушкодженнями вони виявили в будинку, куди прибули на виклик. На місце події було направлено слідчо-оперативну групу відділу.

Як з’ясували правоохоронці, потерпілий вже декілька місяців гостював у 56-річного товариша. В день трагедії прийшов додому напідпитку та влаштував сварку з господарем. Коли аргументи скінчилися, накинувся на нього з кулаками, зав’язалася бійка, під час якої господар будинку схопив металевий совок і декілька разів ударив товариша по голові. Коли той упав, спокійно пішов спати. Швидку викликав односелець, який уранці прийшов до господаря будинку.

Наразі слідчим відділенням Уманського міського відділу міліції розслідується кримінальне провадження відкрите за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає до 15-ти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x