У Золотоноші засудили неповнолітнього хулігана

У Золотоноші засудили неповнолітнього хулігана

Золотоніським міськрайонним судом винесено обвинувальний вирок відносно особи за ч. 1 ст. 122, ч. 2 ст. 125 КК України, а саме умисне заподіяння середньої тяжкості тілесного ушкодження та умисного легкого тілесного ушкодження, тобто умисного ушкодження, що спричинили короткочасний розлад здоров’я.

Так, неповнолітній розбишака, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння наніс потерпілому удари по тулубу та голові, внаслідок яких останній одержав численні травми, зокрема струс головного мозку, перелом кісток носа, синці обличчя, травми лівого ока з крововиливом під білкову оболонку та ін.
Про це «Нова Доба» дізналася в Золотоніській міжрайонній прокуратурі.

В подальшому, зловмисник на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин наніс удари іншому потерпілому, внаслідок чого останній отримав тілесні ушкодження у вигляді травми голови зі струсом головного мозку та синців обличчя.

Судом неповнолітнього визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 122, ч. 2 ст. 125 КК України та призначено покарання у вигляді 1 року позбавлення волі та 2 місяців арешту, на підставі ст.75 КК України звільнено від відбування покарання з іспитовим строком тривалістю 1 рік.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x