На Уманщині одружився кулеметник, який повернувся із зони АТО

На Уманщині одружився кулеметник, який повернувся із зони АТО

На Уманщині одружився тридцятирічний боєць Олексій Ткачук, який повернувся із зони АТО. Гвардієць Національної гвардії України, кулеметник, який два місяці під цілодобовим мінометним обстрілом захищав гору Карачун. «Нова Доба» дізналася про це в Уманській РДА.

Юнак народився і виріс у селянській родині в селі Вільшана Слобідка. Тут гартувався характер і воля справжнього патріота України. Олексій рано втратив батьків, тому його виховували дідусь і бабуся. Тож сьогодні вони більше всіх раділи за онука.
Його обраницею стала Ірина Ковтун, яка працює в управлінні Пенсійного фонду України в м.Умань та Уманському районі.
Церемонія відбулась у відділі державної реєстрації актів цивільного стану по місту Умані. Молодих зустрічали квітами та оплесками.
Привітати подружжя прийшли голова Уманської районної ради Олександр Дячук та голова райдержадміністрації Ярослав Скус. Посадовці побажали молодій парі щасливого сімейного життя та вручили молодятам від свого імені й від голови Ради сільгосптоваровиробників району Володимира Мальченка грошову допомогу в розмірі 10 тис.грн.

Олексія й Ірину з одруженням також привітали та вручили подарунки депутат районної ради, керівник ТОВ «Дубова» Анатолій Матерянський, Вільшанослобідський сільський голова Леонід Оратівський, рідні та друзі.
\\

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x