45 чорнобаївців поповнили лави Збройних Сил України

45 чорнобаївців поповнили лави Збройних Сил України

На сьогодні близько сотні воїнів з Чорнобаївського району знаходяться в зоні бойових дій, виконуючи свій громадський і чоловічий обов’язок. А днями Чорнобаївщина щирими напутніми словами та гіркими сльозами розлуки провела на службу в армію ще 45 патріотів.

27 січня відповідно до Указу Президента України „Про часткову мобілізацію” Чорнобаївським військкоматом розпочато відправку до лав Збройних Сил України військовозобов’язаних чорнобаївців по четвертій хвилі мобілізації.
Як повідомляє старший офіцер мобілізаційного відділення райвійськкомату Володимир ОЛІЙНИК, 27 січня 14 осіб відправлено до Старичів Яворівського району на Львівщині.
Наступного дня 21 військовозобов’язаний відбув до Десни Козелецького району Чернігівської області та ще 2 до Старичів.

29 січня на перепідготовку до Києва поїхало 2 офіцери.
Зранку 31 січня 6 осіб урочисто провели до Деснянської військової частини.
З 45 мобілізованих – 3 офіцери запасу та 5 добровольців. Військовозобов’язані різного віку: від зовсім ще юних хлопців до поважних чоловіків. Всі вони після проведення відповідної підготовки в навчальних центрах будуть розподілені у військові частини.

„Тільки повертайтеся додому живими і неушкодженими”, – лунало цього тижня з вуст кожного, хто прийшов провести земляків до лав Збройних Сил України. „Нехай Бог оберігає вас щохвилини”, – благословив патріотів отець Орест.

Інна ЧМИХАЛО

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x