Черкаські директори навчалися на Тернопільщині

Черкаські директори навчалися на Тернопільщині

Всеукраїнська науково-практична конференція для керівників шкіл «Зміна управлінської парадигми в умовах модернізації загальної середньої освіти» пройшла 19 – 20 січня 2015 року в Кременці Тернопільської області. У конференції взяли участь професори, академіки, доктори педагогічних наук, керівники освітньої галузі та керівники шкіл Волині, Тернопільщини, Львівщини, Сумщини, Черкащини, Одещини, Миколаєва, Запоріжжя та Києва. Про це «Нова Доба» дізналася в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Робота конференції проходила в приміщенні Кременецької обласної гуманітарно-правової академії імені Тараса Шевченка (ректор Афанасій Миколайович Ломакович), у приміщенні Кременецької загальноосвітньої школи-інтернату І–ІІІ ступенів (директор Мишко Володимир Іванович). З науковими доповідями про зміну якості управлінської діяльності виступили доктор педагогічних наук Бондар О.С., кандидати педагогічних наук Корнієнко С.М., Безносюк О.О. та Онаць О.М.

У підсумковій резолюції всі зійшлися на тому, що керівник має бути лідером, спроможним керувати школою, адаптуючи її до сучасного суспільства, яке швидко змінюється. А також прийняли звернення до міністра освіти і науки України щодо внесення змін до проекту Концепції розвитку освіти до 2025 року.
Окрім того, по завершенню наукової частини учасники конференції відвідали релігійну святиню – Почаївську лавру та скупались в озері Святої Анни, помилувалися засніженим старовинним Кременцем.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x