Черкащанку позбавили волі на 12 років і 6 місяців за вбивство

Черкащанку позбавили волі на 12 років і 6 місяців за вбивство

За апеляційною скаргою заступника прокурора області судом другої інстанції 26-річній жительці Черкаського району призначено більш суворе покарання за вчинення тяжкого умисного злочину. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба прокуратури Черкаської області.

Так, під час судового розгляду встановлено, що 2008 року в селі Кропивній Золотоніського району підсудна, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, умисно вбила 36-річного чоловіка. Вона кілька разів сильно вдарила його по голові, від чого він помер на місці. Після вбивства злочинниця намагалася втекти на автомобілі вбитого. Однак її затримали працівниками міліції.

Дії підсудної кваліфіковано за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.

Вирок суду першої інстанції, яким потерпілу засуджено до реального позбавлення волі, було оскаржено в апеляційному порядку через неправильне застосування норм кримінального права. Покарання за такий злочин було надто м’яким.
За результатами апеляційного розгляду судом поставлено новий вирок, за яким підсудну засуджено до 12 років і 6 місяців позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x