Золотоніський РБК зібрав 6 тисяч гривень для АТО

Золотоніський РБК зібрав 6 тисяч гривень для АТО

Працівники Районного будинку культури, як і обіцяли раніше, надали детальний звіт про долю коштів, зібраних на благодійному концерті «Повертайся живим», який відбувся 13 грудня минулого року біля торгівельного центру. Завдяки підтримці золотонісців, як раніше повідомлялось, було зібрано 6607 гривень. За ці кошти було придбано: 2 будівельні фени, 90 пар теплих шкарпеток, 20 шапок, 50 пар трикотажної спідньої білизни, 20 пар теплих гамаш українського виробництва, 21 флісова кофта, 17 блоків тютюнових виробів, 2 великі упаковки кави, 2 великі пачки чаю, 2 банки по згущеного молока.

Про це «Нова Доба» дізналася на сайті Золотоноша.

Також до всього цього були додані речі, які працівники культури збирали раніше. – Ми з колегами мали надію самостійно відвідати хлопців, поспілкуватися, дати концерт, підняти бойовий дух і відвезти гуманітарну допомогу. Планувалася ця подорож після Нового року, але нам пояснили, що безпеку ніхто гарантувати не може, – пояснює колектив РБК причину затримки публікації звіту. – Все, що ми придбали завдяки небайдужості людей, передали золотоніській Самообороні для перевезення у Волноваху.

Також працівники культури дякують золотонісцям, які принесли в приміщення РБК консервацію, троє ватяних штанів, шкіряну куртку та шапку на овчині, теплі рукавиці, картоплю, капусту, цибулю, яблука, макарони, консервовану кукурудзу та горошок, а також мінеральну воду та борошно. – Любі друзі, величезне всім спасибі за вашу допомогу, чуйність, відданість нашим героям. Сподіваємось, що нашим хлопцям ми з вами обігріємо не лише тіло, а і душу! Слава Україні! Героям Слава! – зазначається у повідомленні РБК.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x