Черкаські депутати в п’ятницю вирішуватимуть, що робити з будівництвом готелю

Черкаські депутати в п’ятницю вирішуватимуть, що робити з будівництвом готелю

Виконком не зміг визначитись, що робити із забудовою земельної ділянки на вул. Гагаріна, 60, що розташована в неподалік з Пагорбом Слави та Долиною троянд. Тому розгляд цього питання перенесено на наступне засідання виконкому, яке відбудеться у п’ятницю, 5 лютого. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Нагадаємо, що на розі Замкового узвозу та вул. Гагаріна приватне підприємство «Агропром-1992» збирається звести 12-поверховий готельно-розважальний комплекс. Відповідний проект сьогодні розглянули члени виконавчого комітети, які так і не досягли єдиної думки чи варто надавати містобудівні умови та обмеження на його реалізацію.

Зокрема, в ході поіменного голосування проект рішення «Про відмову в наданні ПП «Агропром – 1992» містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки по вул. Гагаріна, 60» не набрав необхідної кількості голосів. Під час обговорення міський голова Сергій Одарич акцентував на необхідності зміни проекту:

– Я вважаю, що ця територія повинна забудовуватись, щоб там не було чагарників. Але, на мій погляд, її потрібно забудовувати з елементами стилізованого декору. Це може бути в стилі невисокого замку. Тоді як зводити масштабну висотку на цій території є абсолютно неприпустимим.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x