На аукціоні черкаську землю продали вдвічі дорожче

На аукціоні черкаську землю продали вдвічі дорожче

На Черкащині за результатами земельних торгів у формі аукціону, що відбулися 15 січня цього року, право оренди строком на 49 років на земельну ділянку комунальної власності з земель промисловості площею 0,0675 га у м. Черкаси було продано вдвічі дорожче, ніж було заявлено. У ході конкуренції під час останнього аукціону розмір річної орендної плати збільшився із 4 967,33 грн до 10 034,69 грн.

Конкурентний розподіл земельних наділів дає змогу збільшити надходження до місцевих бюджетів та забезпечити прозорість в набутті прав на земельні ділянки.
Про це «Нова Доба» дізналася в Головному управлінні Держземагентства у Черкаській області.

Наступний земельний аукціон у Черкаській області відбудеться 27 лютого 2015 року. На продаж буде виставлено право оренди на земельну ділянку комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 2,09 гектара. Ділянка знаходиться в Христинівському районі в адміністративних межах Малосевастянівської сільської ради. Стартова ціна орендної плати за наділ – 3057 гривень.

Виконавцем зазначених торгів виступає ПП «Земекспертцентр». Для отримання більш детальної інформації щодо участі в торгах звертитися за телефоном (04747) 6-23-92 (контактна особа – Деркач Олег Анатолійович).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x